Pogosta vprašanja

Ali se je za nakup potrebno registrirati?

Registracija ni potrebna, saj lahko nakupujete tudi kot gost, kot registriran uporabnik pa imate določene prednosti. To so:

 

Kako opravim nakup?

  1. Izberite izdelek, ki ga želite, in ga dodajte v košarico. Odprlo se bo okence, ki vam ponudi, da pregledate naročilo (“v košarico”) ali za zaključitev naročila (“naprej na naročilo”), če se odločite nakupovati naprej, enostavno brskate po spletni trgovini naprej in dodajate v košarico. Izberite tisto, ki vam ustreza.
  2. Ko boste izbrali vse kar potrebujete, natančno preglejte košarico.
  3. Če ste z izbiro zadovoljni, izberite način dostave, in če imate kodo kupona, jo vpišite, ter kliknete gumb „naprej na naročilo“.
  4. Vnesite vse potrebne podatke in izberite način plačila. Če želite originalen račun na podjetje, odkljukajte možnost “nakup na podjetje” kjer vpišete še podatke o podjetju.
  5. Na koncu preverite vse podatke o vašem naročilu in potrdite svojo izbiro s klikom na gumb “zaključi naročilo”.
  6. Najpozneje v treh delovnih dneh bomo vaš paket dostavili na navedeni naslov.

 

Kdaj lahko pričakujem naročeni izdelek?

Izdelke iz zaloge lahko pričakujete na vašem naslovu v enem do treh dni. V nasprotnem primeru vas o tem tudi obvestimo po elektronski pošti ali telefonu.

 

Koliko stane poštnina za Slovenijo?


Poštnina je pri nakupu nad 30 EUR brezplačna.

Cena poštnine z dostavno službo GLS znaša 3,50 eur. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdano blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

 

Kako lahko plačam naročilo?


V spletni prodajalni so omogočeni naslednji načini plačila.

 

Kako vem, da je nakupovanje varno?


Spletna trgovina Babushka Boutique uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Ponudnik v te namene uporablja SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku ponudnika.