Naša zgodba

Nahajamo se na Starem trgu 18, v bližini čudovitega Herkulovega vodnjaka, hiše Lili Novy in akademije za glasbo. Opazite našo izložbo iz ulice, parkirajte avtomobil v bližini ali naslonite kolo ob naš zid. Dobrodošli ste z mokrimi škorenjci in dežniki, s sončnimi očali na glavi ali vašim štirinožnim prijateljem. Pridite po modne stvari, darilo za vaše najbližje ali le loviti iskrice. Vabljeni v naš svet.

Verjamemo v iskanje zgodb. Babushka je prepletena z zgodbami. Neprestano iščemo izdelke, ki začarajo in navdušeno odkrivamo oblikovalce doma in po svetu, ki v svoje izdelke dajejo sebe. Vsak izdelek skriva dušo in popelje na potovanje njegovega nastajanja. Lovimo vaše navdušene poglede ter ste naša inspiracija: zgodbe iščemo za vas.

Pridite pogledat ilustracije, kreativne kartice, blokce in porisane krožnike za dom. Verjamemo v talent in kreativnost. Naša trgovinica je edinstveno doživetje: skozi obisk boste začutili naše spoštovanje do ročnih veščin in ljubezen do umetnosti, v prepričljivih artističnih idejah pa boste našli delček sebe in začutili vsebino videnega.

Zaljubili se boste v naše ogrlice, broške in copate. Verjamemo v moč pogleda in dotika. V naši butični trgovinici se srečujejo različni materiali in barvna paleta mavrice: vse izpod rok umetnikov, ki delujejo z ljubeznijo. In ta ljubezen se prenaša na vas: vsak naš izdelek ima namen, da vas osreči. Verjamemo v presenečenja. Zato vam lično zapakiramo vsa vaša darila, ki jih kupite najbližjim. Naj gre za modni kos ali dodatek za dom, vsak dobi pentljo in dobro misel ob odhodu.

Če verjamete v moč sanj, lahko podarite lovilec sanj. Ali pa uhane in lutko sreče. Z nami spoznajte neskončno vrednost daril. Verjamemo v nasmeh. Želimo, da poleg naših izdelkov dnevno nosite tudi nasmeh, ki je vaš najlepši dodatek.

Vsako jutro globoko vdihnite in raziskujte svet. In naj se vaš svet srečuje z nami: s spremljanjem Instagrama, Facebooka ali Tik Toka, z dobro mislijo in zavedanjem, da je lepota vse okrog nas.